Begynderholdet

Begynderholdet

Inden tilmelding læs her: https://www.xn--silkeborgkunst...

Holdet hvor de fleste af klubbens løbere starter. Holdet er for de nysgerrige, der ønsker at se om kunstskøjteløb er en sport for dem. Målet med holdet er at give alle en god og sjov oplevelse af at bevæge sig på is. Der øves basale færdigheder som grundløb, forskellige stop teknikker samt indholdet i de første skøjtemærker.


Der trænes tirsdage fra 16.30-17.15, samt mulighed for tilkøb af selvtræning.


OBS: Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


For du kan tilmelde dig Begynderholdet kræver det et betalt grundkontingent på 350,- (uanset hvornår du melder dig holdet.)


Efter et betalt grundkontingent kan du tilmelde dig aktivitetskontingentet på begynderholdet.

Her har du to betalingsmuligheder:

1) Du kan enten betale 1150 kr. af én gang forud for hele sæsonen (august-slut marts)

2) Du kan vælge at betale i rater af 150,- (der er 8 rater fra august-slut marts.) 


Læs evt. mere om fordele og ulemper ved begge betalingsmuligheder i betalingsbetingelserne nedenfor.


OBS: Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en)


Betalingsbetingelser:

For deltagelse i denne aktivitet kræver det et betalt/aktivt grundkontingent.

 

Der er to måder at betale dit aktivitetskontingent på:

  • Du kan vælge at betale aktiviteten for hele sæsonen (start august - start april) af én gang. (Der er reduceret aktivitetskontingent for medlemmer der indmelder sig efter d. 22/12). - Ingen mulighed for tilbagebetaling i løbet af sæsonen udover fortrydelsesretten.
  • Du kan vælge at blive opkrævet aktivitetskontingentet i 8 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: August, september, oktober, november, december, januar, februar og marts. - Ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 10 dage inden næste træk. 

Sæsonen slutter ved indgangen til påskeferien.

 

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Send en mail til vores kasserer på Annette@vangved.dk

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (grundkontingentet og alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 10 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til foreningens kasserer pr. mail inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til vores kasserer på Annette@vangved.dk. 

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til Anita Hylke Møller på Hylke83@gmail.com. 


Med venlig hilsen SSF - Kunst


Aktiviteter
2023
26
Mar
off ice (Hold 1, Hold 2, Hold 3, Hold 4, Hold 5, Begynderholdet, Hold 6, Voksenholdet (begynder og øvede), Efterskolemedlemmer og Hold 2 light)
16:00 - 16:45 søndag 26. mar
Silkeborg sportscenter
2023
28
Mar
Begynder træning (Begynderholdet)
16:30 - 17:15 tirsdag 28. mar
Silkeborg sportscenter
2023
18
Apr
Generalforsamling 2023 (Silkeborg Kunstskøjteklub)
19:00 - 20:30 tirsdag 18. apr
Silkeborg sportscenter