FunFlakes (Niv. 3)

Holdbeskrivelse

Målgruppe:

FunFlakes er holdet er for  løbere der har bestået skøjtemærke 3 og har opnået basale færdigheder og som ønsker at gå videre. Her bygges videre på spring og piruetter samt trin. Løberne vil blive introduceret til de færdigheder der skal bruges i konkurrencer  ligesom der vil blive arbejdet hen imod at løberne opnår de færdigheder, der skal anvendes ved en eventuel deltagelse i FunSkate Free (programløb). 


Det er ikke et krav at løberne deltager i konkurrencer. 


Mål:

Her arbejdes videre med basis skøjtefærdigheder på et højere niveau – sværere spring, piruetter, trinserier, teknik, samt kunstneriske færdigheder herunder spiralserier. 


Træningstider:

Holdet træner på is tirsdage kl. 19:00-19:45  samt søndag fra 19:00-19:30 + obligatorisk off ice søndag kl. 17:35-18:05.


Sæsonen  starter tirsdag i uge 33 og slutter i uge 25. (når isen tages af omkring april måned trænes der videre til off ice 1 gang ugentligt)


Tilkøbsmuligheder:

  • Showholdet

Læs mere om  holdet i holdbeskrivelsen


  • Selvtræning:

Som Funcubeløber har du mulighed for at tilkøbe Selvtræning søndag 9:45-10:30. Dine forældre forpligtiger sig dog samtidigt til at være isvagter ved selvtræningen  4-10 gange på en sæson alt efter deltagerantal. Læs mere om selvtræning i holdbeskrivelsen.


Praktisk:

Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


Pris og betaling:

400 kr. + betalingsgebyr: Du  opkræves i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. Hvis du vælger denne løsning  er der ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. 

Prisen er inkl. gratis lån af skøjter. (du kan også vælge at skøjte i dine egne. Det er typisk på dette hold at du i løbet af sæsonen køber dine egne skøjter, da du når du rykke op på FunCubes ikke kan leje/låne skøjter mere.

 

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen