Konkurrence

Holdbeskrivelse

Målgruppe:

Konkurrence er holdet er for løbere der har bestået Basic 1 og som deltager i K-konkurrencer. 


Mål:

Her arbejdes med svære kombinationer, piruetter og trin. Der øves Axel og dobbeltspring. 


Træningstider:

Se træningstider i aktivitetskalenderen i højre side.

Hvis du er optaget på EliteSilkeborg har du ydermere Elitesilkeborg morgentræning i SSF tirsdag kl. 07:45-09:15.


Som K-løber er der obligatorisk programtræning én gang ugentligt, hvilket er inkluderet i prisen.

Den ugentlige programtræning ligger for Elitesilkeborg  TT løbere lnkluderet i morgentræningen tirsdag kl. 8:45-9:15.

For alle andre løbere ligger programtræningen fredag eftermiddag kl. 17:15-18:30.  (Til programtræning inddeles alle tilmeldte løbere i 3 grupper af hver 30 min. på isen med træner).


Hvis du ønsker et program kan det tilkøbes (så laver træneren et skræddersyet program til dig, som du lærer på en tilkøbstræning). Kontakt træneransvarlig, Anita hvis du ønsker at købe et program)

Når du har et program vil det være en fordel for dig, at tilkøbe programtræning om fredagen. 


Sæsonen  starter tirsdag i uge 33 og slutter i uge 25. (når isen tages af omkring april måned trænes der videre til off ice 1 gang ugentligt)


Tilkøbsmuligheder:

  • Showholdet

Læs mere om  holdet i holdbeskrivelsen.


  • Selvtræning:

Som Konkurrence løber har du mulighed for at tilkøbe Selvtræning onsdag kl. 16-17. Dine forældre forpligtiger sig dog samtidigt til at være isvagter ved selvtræningen  4-8 gange på en sæson. læs mere om selvtræning i holdbeskrivelsen.


Praktisk:

Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


Pris og betaling:

  • 500 kr. + betalingsgebyr: Du  opkræves i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. Der er ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. 

Vi forventer at du selv har dine egne skøjter på dette hold

 

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Aneta Janiczková
500,00 kr. 7 gange i sæsonen