Learn2skate Tween-teen (11-16+)

Holdbeskrivelse

Målgruppe:

Learn2skate er holdet er for dig i alderen 11-16+ år, som ønsker at lærer basis skøjtefærdigheder. Det er på dette hold du starter som nybegynder. 


Mål:

Learn2skate har 3 niveauer på samme hold (niveau 0, 1 og 2), hvor der på alle niveauer trænes forskellige sværhedsgrader af balance, kontrol og bevægelighed på is. Konceptet er inspireret af det Canadiske Canskate, som er designet til at maximere læring og øve tid  på en sjov måde i et motiverende idrætsmiljø.


Træningen på Learn2skate er bygget op omkring 

1) En fælles opvarmning til musik  (ca. 5-7 min)

2) Stationstræning i 3 grupper  (niveau 0, 1 og 2), hvor du via sjove øvelser og forhindringsbaner træner både  balance, kontrol og bevægelighed på is.

3) En fælles afslutning.  


Holdet har mange  trænerressourcer tilknyttet,, da der er stort fokus på  nærvær og positiv feedback fra en træner/hjælpetræner. Holder har derfor tilknyttet:

  • 1 cheftræner 
  • 1 Assistenttræner (der er et team af 10 assistenttrænere tilknyttet holdet, men der er som udgangspunkt kun 1 på isen af gangen)
  • 5-7 hjælpetrænere  


Træningstider:

Se træningstider i aktivitetskalenderen i højre side.


Sæsonen  starter tirsdag i uge 33 og slutter i uge 25. (når isen tages af omkring april måned trænes der videre til off ice 1 gang ugentligt)


Tilkøbsmuligheder:

  • Funbubbles

FunBubbles er et tilkøbshold for niveau 2 løbere på Learn2skate, som ønsker mere skøjtetræning og som har lidt ambitioner for sit skøjteløb.  Med FunBubbles tilkøber du  et ekstra ispas og en obligatorisk off ice træning om søndagen. Læs mere om holdet i holdbeskrivelsen.

  • Showholdet (fra niv. 2)

Læs mere om  holdet i holdbeskrivelsen

  • Selvtræning:

Som Learn2skate løber har du mulighed for at tilkøbe Selvtræning søndag 9:45-10:30. Dine forældre forpligtiger sig dog samtidigt til at være isvagter ved selvtræningen  4-10 gange på en sæson alt efter deltagerantal. Læs mere om selvtræning i holdbeskrivelsen.


Praktisk:

Du skal huske at medbringe en ski- eller cykelhjelm og handsker. Varmt tøj, som du kan bevæge dig i. (tøjet skal være rent, da sand og jord ødelægger isen og skøjterne)

Vi har gode skøjter, som du kan låne gratis, men du må også gerne medbringe dine egne skøjter, hvis du har nogle. 

Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


Pris og betaling:

260 kr. + betalingsgebyr (inkl. gode låneskøjter) opkræves i 7 rater til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. Der er ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. 


Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Alberte Overgaard
Profile Image
Aneta Janiczková
Profile Image
Beatrix Krizsán
Profile Image
Caroline Althoff Salomonsen
Profile Image
Dorthe Andresen Vestergaard
Josefine mensberg
Karen Marie Rønne Buhrkal
Karina Alma Bardino Hansen
Profile Image
Katrine Marie Beck Nielsen
Malou Dyrbye Thorsager
Profile Image
Mia Andresen Vestergaard
Profile Image
Sofie Andreasen
255,00 kr. 7 gange i sæsonen