Showholdet

Holdbeskrivelse

Målgruppe:

Alle løbere fra og med et bestået skøjtemærke 2 (ved eftertilmelding i November er minimumsniveauet et mærke 3 ) kan du deltage på vores Showhold. 

Showhold kan man sammenligne med gymnastikserie på is. Holdet består af min. 6 løbere der skøjter i forskellige formationer og laver øvelser mv. til musik.

Der koordineres udsmykning/udklædning på holdet, så det passer til showet. 


Der er kun optag på showholdet ved sæsonstart. Seneste tilmelding er d. 31/8, herefter lukkes der for tilmelding/optag på holdet da der øves hen mod et show som der skal vises til afslutningen og der skal deltages med i Funskate.Holdet deltager til Funskate i November, Februar og Marts, som er en skøjte konkurrence afholdt af Dansk skøjteunion. Dertil vises showet ved SSF afslutningsopvisningen i slutningen af marts.


Pris og betaling:

  • 800 kr + betalingsgebyr (uden låneskøjter): Du kan vælge at betale aktiviteten for hele sæsonen (august - juni) af én gang. Hvis du vælger denne løsning er der ingen mulighed for tilbagebetaling i løbet af sæsonen udover fortrydelsesretten. Denne pris er eksklusiv lån af skøjter. (du har således dine egne skøjter med til træning). (OBS nedsat pris ved eftertilmelding i perioden 22/11-30/11 600 kr.)
  • 175 kr. + betalingsgebyr (inkl. gode låneskøjter): Du kan vælge at blive opkrævet aktivitetskontingentet i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. Hvis du vælger denne løsning  er der ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. Denne betalingsløsning er inkl. brug af klubbens gode lejeskøjter. 

 

Kontingentet er inkl. deltagergebyr til show ved Funskate. Der kan forekomme en mindre merudgift til udklædning.


Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Aneta Janiczková
600,00 kr. resten af sæsonen. 800,00 kr. i starten af sæsonen
eller
175,00 kr. 7 gange i sæsonen