Sport+

Sport+ (Holdet for motionistløbere med et basismærke)

Holdet er i udgangspunktet for løbere med et bestået basismærke. Holdet er for dig der gerne stadig vil udfordres og vedligeholde dit niveau, men som ikke kan og vil skøjte mange gange ugentligt.


Der er træning tirsdag kl.  17:15-18:00 og søndag fra 19.30-20:15. 


Sæsonen starter i uge 33 og slutter i uge 25. (fra april -juni trænes der off ice én gang ugentligt for at holde formen ved lige - dette er inkl. i prisen)


Ydermere har du mulighed for tilkøb af selvtræning og Showholdet. 


På holdet vil du havde mulighed for, hvis du ønsker det, at deltage i DSU's konkurrencer mod en egenbetaling af udgifter til transport, forplejning og løn til træner samt eget deltagergebyr.


OBS: Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


Efter et betalt grundkontingent kan du tilmelde dig aktivitetskontingentet på holdet.


Her har du to betalingsmuligheder:

1) Du kan enten betale  2500 kr. af én gang forud for hele sæsonen (august-juni)

2) Du kan vælge at betale i rater af 360,- (i 7 rater fra august-slut marts.) 

Læs evt. mere om fordele og ulemper ved begge betalingsmuligheder i betalingsbetingelserne nedenfor.


Betalingsbetingelser:

For deltagelse i denne aktivitet kræver det et betalt/aktivt grundkontingent.

 

Der er to måder at betale dit aktivitetskontingent på:

  • Du kan vælge at betale aktiviteten for hele sæsonen af én gang.  - Ingen mulighed for tilbagebetaling i løbet af sæsonen udover fortrydelsesretten.
  • Du kan vælge at blive opkrævet aktivitetskontingentet i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: september, oktober, november, december, januar, februar og marts. - Ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. 

 

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Send en mail til infokunst@ssf1896.dk

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (grundkontingentet og alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til foreningens kasserer pr. mail inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til Anita Hylke Møller på Hylke83@gmail.com.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen