Sport+

Sport+ (Holdet for motionistløbere med et basismærke)

Holdet er i udgangspunktet for løbere med et bestået basismærke. Holdet er for dig der gerne stadig vil udfordres og vedligeholde dit niveau, men som ikke kan og vil skøjte mange gange ugentligt.


Se træningstider i aktivitetskalenderen i højre side.


Sæsonen starter i uge 33 og slutter i uge 25. (fra april -juni trænes der off ice én gang ugentligt for at holde formen ved lige - dette er inkl. i prisen)


Ydermere har du mulighed for tilkøb af selvtræning og Showholdet. 


På holdet vil du havde mulighed for, hvis du ønsker det, at deltage i DSU's konkurrencer mod en egenbetaling af udgifter til transport, forplejning og løn til træner samt eget deltagergebyr.


OBS: Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. Sæsonen  starter tirsdag i uge 33 og slutter i uge 25. (når isen tages af omkring april måned trænes der videre til off ice 1 gang ugentligt)


Tilkøbsmuligheder:

  • Programtræning

Læs mere om  holdet i holdbeskrivelsen

  • Selvtræning:

Som Sport+ løber har du mulighed for at tilkøbe Selvtræning onsdag og torsdag. Dine forældre forpligtiger sig dog samtidigt til at være isvagter ved selvtræningen  4-10 gange på en sæson alt efter deltagerantal. Læs mere om selvtræning i holdbeskrivelsen.


Praktisk:

Husk at afmelde dig dagens træning via dit barns holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis I ikke kan komme. 


Pris og betaling:

400 kr. + betalingsgebyr: Du  opkræves i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. 


Der er ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten. 

 

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

 

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

 

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

 

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). 


Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 20 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

 

Med venlig hilsen SSF - Kunst

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Aneta Janiczková
400,00 kr. 7 gange i sæsonen