Frivillige

Skøjteforeningen

Vores skønne skøjteforening

Silkeborg Skøjteforening er båret af mange gode frivillige kræfter. Vi arbejder hårdt, godt og sjovt på at skabe de bedste rammer for vores medlemmer.

Vi er så heldige at have nogle meget dygtige frivillige trænere, der gør en kæmpe indsats for foreningen. Dem kan I glæde jer til at møde.

Vi glæder os i hvert fald til at tage imod jer og give jer en sjov introduktion til skøjteløb i en forening, hvor vi lægger vægt på fællesskab, hygge og sjove timer på isen.

Alle er naturligvis velkomne i foreningen, og her hjælper alle hinanden og tager sig af hinanden. Vi er alle en del af samme forening, så vi passer vi rigtig godt på den sammen.

Sociale medier

SSF – Kunstskøjtemedlemmer

Vi har vores egen Facebookgruppe for foreningens medlemmer. Den hedder SSF – Kunstskøjtemedlemmer. Her deler vi informationer mellem medlemmer om arrangementer, vagtplaner, fælles kørsel og meget mere.

Anmod blot om at blive medlem af gruppen, når du er blevet medlem af foreningen, og så kan du gå på opdagelse derinde. Du finder helt sikkert noget information, du kan bruge.


Hold facebookgrupper

Hvert hold har sin egen facebookgruppe. Det er her man kan kommunikere med både holdkammerater og træner. Det er også her du melder afbud. Spørg din træner, eller se på opslagstavlen i hallen, hvad navnet på din gruppe hedder.


Køb og salg

Det er selvfølgeligt billigere at købe brugt udstyr og det er der god tradition for i klubben. For at gøre det nemt, har vi oprettet vores egen SSF – KØB OG SALG til internt køb og salg blandt vores medlemmer.

Du kan også bruge Køb & Salg af professionelt udstyr til kunstskøjteløb.