Konkurrencer

FunSkate er en konkurrence form under Dansk Skøjte Union for nye løbere, som er i gang med at tage de første skøjtemærker.Det vil sige, at man allerede kan deltage, når man har taget det andet skøjtemærke.Løberne er delt op efter alder og antal af mærker, så man konkurrerer altid med nogen på samme alder og samme niveau.

I element delen er der flere løbere på isen samtidig og man bedømmes efter, hvor god man er til at udfører de forskellige øvelser, som man har lært da man tog sine skøjtemærker.

Det er en rigtig hyggelig konkurrence, hvor vi er mange af sted og hvor løbere og forældre har mulighed for at lære hinanden at kende. De store piger er meget søde til at tage sig af de små og hjælpe dem udenfor isen, så ingen er overladt til sig selv.

Da vi har rigtig mange nye løbere, deltager vi altid i FunSkate konkurrencerne og det er lykkedes os, at tage FunSkate pokalen flere gange. Hvis du vil vide mere, kan du evt. læse på FunSkate hjemmesiden www.funskate.org. Her er en masse information om hvordan konkurrencen afvikles.

Vores FunSkate ansvarlige er: Helle Schaufuss Mail: funskate@ssf1896.dk

Har du spørgsmål til FunSkate er du meget velkommen til at kontakte den FunSkate ansvarlige, som vil besvare din henvendelse.

Tekst
Der er ikke skrevet noget endnu