Sådan kommer du i gang

Kom godt i gang

Godt i gang

Er du nybegynder – Så kom forbi og prøv

Vil I prøve, om skøjteløb er noget for jer? I kan ganske gratis komme forbi og prøve skøjteløb – I behøver ikke udstyr, det kan I låne af os.

Du er altid velkommen til at møde op til en gratis prøvetime. Kom i god tid, da det kan tage lidt tid at finde skøjter frem.

Da vi gerne vil gøre os umage for at tage godt imod dig, opfordrer vi dig til at skrive en mail til infokunst@ssf1896.dk, så sikrer vi, at der er en frivillig til at tage godt imod dig og hjælpe dig godt i gang.
Låneskøjter

Lån skøjter gratis hos os

I sagens natur bruger man skøjter ved skøjteløb. Og vi forventer naturligvis ikke, at I selv har skøjter til en prøvetime. Derfor kan I ganske gratis låne skøjter af os til prøvetimen. Vi har låneskøjter i str. 27-46. 

Herefter kan I enten købe egne skøjter eller leje dem billigt hos os. Det koster kun 20 kr. pr. gang eller 250 kr. for en efterårssæson/forårssæson. Vi har MobilePay, så det er ganske nemt.

PS. Der er koldt i hallen, så tag varmt tøj på, som du kan bevæge dig i. Sørg meget gerne for, at tøjet er fri for sand, da sand på isen kan ødelægge skøjterne. Som nybegynder skal du benytte handsker og hjelm. Har du glemt det til en træning, så kan du låne gratis. Har du langt hår, så husk også en elestik.

 

Bliv medlem

Har du lyst til at blive medlem hos os, er det meget nemt. Du melder dig blot ind via fanen ”Tilmelding”.