Sådan kommer du i gang

For dig der er ny

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SSF kunst.


Vi vil gerne give dig den bedste modtagelse og prøvegang. Læs derfor her om hvordan vi sammen kan sikre dig den bedste modtagelse.


Vi vil gerne vide, at du kommer. Skriv derfor til os på Infokunst@ssf1896.dk så vi kan aftale nærmere og så vi ved, at du kommer.


De første 2 uger af vores sæson er der gratis prøvetræning (uge 33 og 34). Herefter har du som ny mulighed for at prøve én gang gratis. Herefter er det nødvendigt at du melder dig ind, hvis du vil med på holdet.


I sæson 2023/2024 er der mulighed for én prøve træning følgende uger: 

33,34,35,36,40,41,44,45,49,50,1,2, 5,6,10,11.

(hvis du har booket). 


Er du nybegynder?

  • Under 11 år: Prøvetræning på Learn2skate Kids tirsdage kl. 16.30-17.15  (fremmøde senest kl. 16:10)
  • Over 11 år: Prøvetræning på Learn2skate Tweenteen tirsdage kl. kl. 17.15 - 18.00 (fremmøde senest kl. 16:55)
  • over 16 år: Du kan vælge mellem Learn2skate Tweenteen eller voksenholdet (se træningstid for voksenholdet i holdoversigten). 
  • Mellem 8-18 år med skjulte handicaps: Prøvetræning på Solsikkeholdet fredage kl. 15:45-16:15. (der er løbende prøvetræning på dette hold men der skal altid aftales prøvetræning)


Som nybegynder får du gratis lån af skøjter med i prisen for dit kontingent. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe egne skøjter.


Har du skøjteerfaring? 

Har du skøjtet i klub tidligere, så kontakt os på mail inden du tilmelder dig et at vores hold, så vi kan finde ud af hvilket hold der vil passe bedst til dig.


Sikkerhed på isen

Din sikkerhed på isen er vigtig for os. Derfor er det obligatorisk for alle nye at have hjelm og vanter på. Du kan låne af klubben, hvis du har glemt dit eget.


Der er mange nye ting, at forholde sig til, som ny i klubben. Derfor har vi lavet denne folder, som en kort intro til vores klub.

Har I spørgsmål er I altid velkomne til at spørge.

 Velkomstfolder


Skøjter og beklædning

Vi har låneskøjter i str. 27-46. 


Der er koldt i hallen, så tag varmt tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er ikke sjovt at skøjte, hvis man fryser, så tag gerne flere lag tøj på. Du kan altid tage lidt tøj af, hvis du har det for varmt. 


VIGTIGT: 

  • Sørg for, at tøjet er fri for sand/jord, da skidt på isen kan ødelægge skøjterne. 
  • Som nybegynder skal du altid benytte handsker og hjelm. Har du glemt det til en træning, så kan du låne gratis. 
  • Har du langt hår, så husk også en elestik.

 

Bliv medlem

Har du lyst til at blive medlem hos os, er det meget nemt. Du melder dig blot ind via fanen ”Tilmelding”. på det enkelte hold i holdoversigten.