Sikkerhed i skøjtehallen

Sikkerhed i skøjtehallenVi er en ansvarlig forening, og derfor har vi altid en ansvarlig voksen til stede i hallen, når der er børn på isen.

Personens opgave er at hjælpe nye løbere med skøjter og være synlig i hallen, hvis der bliver brug for hjælp fra en træner til fx at puste på et knæ.

Isvagterne er frivillige – båret af forældre der alligevel er til stede i klubben. Da vi ikke går på kompromis med sikkerhed og trivsel omkring isen, skal der være en voksen isvagt i hallen, for at vi kan gennemføre en træning. Derfor har vi et håb om, at du som forældre kan byde ind på isvagter, når du som regel alligevel sidder i hallen. Vi vil derfor opfordre jer til at blive forældre-isvagt. Så kan du jo også se, hvor dygtig dit barn bliver på isen.

Isvagter

Hvordan tager man en isvagt?

- Du melder dig ind i facebookgruppen SSF - Isvagter

- Der ligger ugens isvagtplan, som du klikker på og skriver dit navn i feltet for det træningspas, hvor du ønsker at være isvagt.

- Hvis ikke du kan skrive i arket eller åbne det, så blot skriv i kommentarfeltet, at du vil tage den pågældende vagt, så de planlægningsansvarlige ved, at vagten er dækket ind.