Kontakt

For mange informationer?

For mange informationer?

Synes du, der er mange informationer på denne side? Frygt ikke, det er faktisk meget nemt at komme i gang med skøjteløb hos os. Send os en mail på infokunst@ssf1896.dk

Så tager vi den derfra og får dig i gang.

Vi glæder os til at se dig :)

Hvordan melder jeg mig ind og ud af foreningen?

Sådan melder du dig ind:

i Menupunktet "Holdoversigt" finder du alle vores aktuelle hold/tilbud og herefter finder du tilmeldingsformularen på de enkelte hold.


Er du, efter at have læst på holdbeskrivelserne, i tvivl om, hvilket hold du skal tilmeldes, kan du skrive til infokunst@ssf1896.dk for vejledning. 


Vores almindelige hold tilbud er opdelt i to kontingenter. Et grundkontingent og ét eller flere aktivitetskontingenter. Du skal have et grund kontingent for at kunne tilmelde dig klubbens aktiviteter. Læs mere herom i holdbeskrivelserne. 


Det er en forudsætning for medlemskab i SSF kunst, at du angiver dine kort oplysninger. Nogle kontingenter vil være opsat til ét årligt træk og andre kontingenter er opsat til månedstræk. Der er derfor vigtigt, at systemet har dine kort oplysninger, så du ikke kommer i restance. (Medlemmer I restance vil ikke kunne komme på isen næste sæson).


Når du har meldt dig ind i SSF kunstskøjteløb, skal du være opmærksom på, at du som udgangspunkt er medlem indtil du aktivt har meldt dig ud. (Dette gælder alle medlemmer på vores faste hold: Snefnug, Begynder, Hold 1, 2, 3, 4, 5, 6 og Voksenholdet). Der kan være enkelte aktiviteter så som tidsafgrænset skøjteskole, som er undtaget denne hovedregel.  


Vi glæder os til at se dig:-)


Sådan melder du dig ud:

Har du ikke lyst til at være medlem mere, kan du melde dig ud ved at skrive en mail til vores kasserer Annette@vangved.dk.


Som udgangspunkt får du ikke penge tilbage, hvis du melder dig ud. Du skal derfor selv være opmærksom på, at melde dig ud senest 10 dage inden næste kontingentopkrævning. 

Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben og derfor betaler kontingent.