Voksenholdet (begynder og øvede)

Voksenholdet

Voksenholdet

Inden tilmelding læs her: https://www.silkeborgkunstskøjteklub.dk/klub/silkeborg-kunstskojteklub/sider/sadan-kommer-du-i-gang

Voksenholdet er både for dig der er helt ny på skøjter og for dig der tidligere har skøjtet.

Det er aldrig for sent at starte til skøjteløb, vi har masser af voksne nybegyndere. På voksenholdet er muligheden der for at løbe sammen med andre begyndervoksne. Det er en glimrende måde at kombinere læring med, hygge og god motion.

Træningstider:

Se træningstider i aktivitetskalenderen i højre side.

Inkl. i prisen kan du deltage i off ice søndage kl. 16.45 - 17.45

Hvis du er medlem på et af de andre hold eller har et eller flere børn der er medlem på de andre hold kan du opnå husstandsrabat på dette hold. Rabatten er 25% .

Ydermere har du mulighed for at tilkøbe selvtræning alt efter dit skøjtemærke.

Hvis du har opnået et skøjtemærke 2 kan du tilkøbe Showhold, som både er for børn, unge og voksne.

Hvis du som voksen gerne vil træne mere kan du også (eller i stedet) tilmelde dig "børne" holdene og træne med på det skøjtemærke du har opnået.

OBS: Husk at tilmelde dig dagens træning via din holdsportsprofil (på holdsport.dk eller App'en), hvis du ikke kan komme.

Pris og betaling:

  • 1500kr + betalingsgebyr (uden skøjter). : Du kan vælge at betale aktiviteten for hele sæsonen (august - juni) af én gang. Hvis du vælger denne løsning er der ingen mulighed for tilbagebetaling i løbet af sæsonen udover fortrydelsesretten. Denne pris er eksklusiv lån af skøjter. (du har således dine egne skøjter med til træning)
  • 260 kr. + betalingsgebyr (inkl. gode låneskøjter): Du kan vælge at blive opkrævet aktivitetskontingentet i 7 rater, som opkræves til hver d. 1. i følgende måneder: September, oktober, november, december, januar, februar og marts. Hvis du vælger denne løsning er der ingen mulighed for tilbagebetaling udover fortrydelsesretten, dog har du mulighed for at undgå fremtidige træk ved at opsige aktivitetskontingentet senest 15 dage inden næste træk. Denne betalingsløsning er inkl. brug af klubbens gode lejeskøjter.

Hvis du ikke ønsker at være tilmeldt denne aktivitet længere, skal du:

Sende en mail til vores holdsportansvarlig på infokunst@ssf1896.dk.

Skriv specifikt i mailen om:

  • Det er hele medlemskabet (alle dine tilmeldte aktiviteter), du vil meldes fra.
  • Det er en specifik aktivitet du vil frameldes, men stadig fortsætte dit medlemskab på andre aktiviteter (som du også er tilmeldt).
  • Fulde navn og fødselsdato på medlemmet.

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst.

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben.

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk.

Med venlig hilsen SSF - Kunst


Træner

Profile Image
Aneta Janiczková
520,00 kr. resten af sæsonen. 1.100,00 kr. i starten af sæsonen
eller
260,00 kr. 5 gange i sæsonen