Sommertræning i Aarhus

Holdbeskrivelse

Målgruppe:

Sommertræning i Århus tilbydes som noget helt nyt i 2024 til vores FunGlazes og opefter (niv. 4-K)

Tidspunkt:

Søndag den 28/4

Søndag den 5/5

Søndag den 2/6

Søndag den 9/6

Søndag den 16/6

Søndag den 23/6

Se de præcise tidspunkter i Holdets kalender her på siden

Indhold:

Vi mødes 45 minutter før træningsstart og tager 30 minutters udendørs opvarmning/off-ice træning inden der er istræning i 45 minutter.

I opdeles i 2 grupper af 45 minutter på isen

Praktisk:

I skal huske at medbringe sko til off-ice, en træningsmåtte, drikkedunk, tøj efter vejret I selvfølgelig kan bevæge jer i samt jeres skøjter.
Medbring også gerne sjippetov


Pris og betaling:

560 kr. incl. betalingsgebyr

OBS: Træning den 5/5 bliver enten selvtræning eller med gæstetræner

Kontingentet dækker et medlemskab af SSF - Kunst. 

Du kan således ikke få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent (selvom, at du ikke har deltaget aktivt i foreningens aktiviteter i en periode). Du skal selv være opmærksom på at melde dig ud senest 15 dage inden næste kontingentopkrævning, hvis du vil være sikker på, at der ikke opkræves ved næste træk. Hvis du ikke aktivt, har meldt dig ud, går vi ud fra, at du stadig er medlem i klubben. 

 

Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til  infokunst@ssf1896.dk inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til infokunst@ssf1896.dk.

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til infokunst@ssf1896.dk. 

Holdets kalender

Tilmeldning til Sommertræning i Aarhus

Holdets træner

Profile Image
Aneta Janiczková