Showholdet

Tekst

Har du et skøjtemærke 2 kan du deltage på vores Showhold. 

Showhold kan man sammenligne med gymnastikserie på is. holdet består af min. 6 løbere der skøjter i forskellige formationer, laver par øvelser mv. til musik.

Der koordineres udsmukning/udklædning på holdet, så det passer til showet. 


Der er optag på showholdet ved sæsonstart. Da der øves hen mod et show som der skal vises til afslutningen og der skal deltages med i Funskate lukker holdet i udgangspunkt for optag af medlemmer d. 1/9. 


Holdet deltager til Funskate i November, Januar og Marts, som er en skøjte konkurrence afholdt af Dansk skøjteunion.


Pris: 1150,- inkl. deltagergebyr til show ved Funskate.

Der kan forekomme en merudgift til udklædning.


Fortrydelsesret:

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab. Fortrydelse skal oplyses til foreningens kasserer pr. mail inden for 14 dage fra tilmeldingen.

Spørgsmål ang. kontingenter og betaling rettes ligeledes til vores kasserer på Annette@vangved.dk. 

 

Video og fotos:

Vi vil gerne have mulighed for at lave video og foto af deltagerene i forbindelse med træning og andre aktiviteter i foreningen. Materialet vil blive brugt til PR og markedsføring på SSF's hjemmeside, Facebook side/gruppe og evt. avis og andre Facebook grupper (fx. "Det sker i Silkeborg" ). Ved tilmelding på holdet, giver du samtidigt samtykke til, at vi må tage billeder og lave video, hvor du/dit barn indgår og at vi må bruge det til PR og markedsføring. Hvis du ikke ønsker dette, eller ændre mening undervejs i dit medlemskab, kan du sende en mail til Anita Hylke Møller på Hylke83@gmail.com.

Aktiviteter
2023
31
Mar
Show træning (Showholdet)
16:45 - 17:30 fredag 31. mar
Silkeborg sportscenter
2023
18
Apr
Generalforsamling 2023 (Silkeborg Kunstskøjteklub)
19:00 - 20:30 tirsdag 18. apr
Silkeborg sportscenter